INSTALLATIETECHNIEK

Netwerkinstallaties

Tegenwoordig zijn bedrijven steeds meer afhankelijk van de netwerkinstallatie die in de onderneming aanwezig is. Het kan een organisatie maken of breken, dus zorg ervoor dat je de juiste installatie hebt om het beste uit je eigen werk te kunnen halen. Maar ook dat toekomstige groei van de organisatie niet stagneert omdat de installatie hier niet op ingericht is. MNR techniek heeft veel ervaring om op deze onvoorziene vraagstukken voorbereid te zijn.
Wil je een uitbreiding op je huidige installatie. Of dient het netwerk van begin af aan opgebouwd te worden. Wij denken met je mee, geven het advies dat je nodig hebt en ontzorgen je volledig, zodat de organisatie verder kan met het belangrijkste … je eigen product of dienst.
Het verzorgen van goed functionerende werkplekken, koppelingen tussen afdelingen en externe partijen is voor ons dagelijkse kost. We realiseren van UTP en glasvezel oplossingen tot het opzetten van complete server faciliteiten.

Elektra

Elektra is een basisbehoefte voor elk bedrijf. Of het nu gaat om verlichting, voldoende stopcontacten voor een werkplek, kopieerapparaat of keukenopstelling of om je volledige netwerk draaiende te houden. Een stabiele elektra installatie is van het grootste belang. Ervaring leert ons dat een goede voorbereiding kostenbesparend werkt, aangezien je dan niet voor elke wijziging de installatie hoeft te herzien. We maken dan ook graag een plan de campagne hoe de elektra in jouw bedrijf geregeld zou moeten worden.