BEVEILIGING

Als installatiebedrijf zijn we dagelijks bezig met beveiligingsvraagstukken voor bedrijven en particulieren. Samen met de klant bekijken we de situatie. Door jarenlange ervaring op zowel grote als kleine projecten voorzien we klant van advies op maat. Met een doordacht plan van aanpak realiseren we vervolgens de volledige installatie. Hierbij kunnen we ook de hardware verzorgen.

De beveiligingsmogelijkheden zijn in grote lijnen in te delen in:
• Inbraakbeveiliging
• Brandbeveiliging
• Camerasystemen
• Toegangscontrole

Inbraakbeveiliging

Als je hart en ziel steekt in de organisatie wil je natuurlijk zeker geen inbrekers over de vloer. Een goede inbraakbeveiliging is dan ook essentieel. Uiteraard is dit ook weer maatwerk want het ene bedrijf is natuurlijk het andere niet. MNR techniek is in elk geval bevoegd om alle klasse inbraakbeveiligingen te installeren. We werken samen met gerenommeerde partners die vervolgens service kunnen leveren door het inzetten van meldkamers etc.

Brandbeveiliging

Een goede brandbeveiliging is cruciaal. In de eerste plaats natuurlijk om veiligheid te bieden aan je personeel en klanten en je pand met alle spullen en informatie erin. Anderzijds zal ook de verzekeringsmaatschappij eisen stellen aan de brandmeldinstallatie. Vanuit een Programma van Eisen zullen we een advies op maat aandragen en de volledig installatie voor onze rekening nemen.

Camerasystemen

Camerasystemen kunnen op een aantal vlakken worden ingezet. Uiteraard voor de veiligheid. Camerasystemen schrikken af en indien dat niet voldoende is registeren ze in elk geval wat er gebeurd. Een veilig gevoel. Zeker met de kwaliteitssystemen van vandaag de dag, brengen de camerasystemen alles heel goed en scherp in beeld.

Daarnaast worden camerasystemen ook gebruikt bij het observeren van leveranciersingangen en bedrijfsprocessen.

Door de back-up harddisk systemen blijft de informatie ook behouden om op later tijdstip terug te kijken of door te spelen naar bijvoorbeeld de politie.

Toegangscontrole

Toegang kan in bepaalde bedrijven van grote waarde zijn … óf zelfs een eis van een externe opdrachtgever waar een project voor wordt uitgevoerd. Het gaat dan vaak op deurniveau of om tourniquets. Wie heeft de bevoegdheid om tot welke afdelingen toegang te verkrijgen.
Er zijn diverse oplossingen, van stand-alone installaties tot geavanceerde netwerkoplossingen. Van vingerscan toepassingen tot tags of pasjes die gekoppeld kunnen worden aan personeel of klanten. MNR techniek geeft advies over de diverse mogelijkheden en zal een plan uitwerken om de toegangscontrole zo naadloos mogelijk in de onderneming te laten integreren.